Om oss

Hygienteamet har lång erfarenhet av städning i miljöer med mycket höga och stränga krav på renlighet. Städning i livsmedelsindustrier, skolmiljöer och offentliga fastigheter är vardag för oss. Det gör också att du som är privatkund till oss, får ditt hem städat med en helt annan kvalitet än det som vanligtvis erbjuds.

Vi har alltid arbetat nära våra kunder och i långa samarbeten. Anledningen till att vi fortsätter samarbeta beror naturligtvis på att vi håller hög kvalitet på vårt arbete. Men det beror också på att vi har låg personalomsättning och att vi har byggt upp en gedigen kunskap under åren. Och att vi ibland är lite jobbiga och ställer frågor som utmanar – men förbättrar. Sådant leder till att kunderna stannar kvar och att vi fortsätter utvecklas tillsammans.

Vårt kvalitets – och miljöarbete är en annan viktig faktor för att vi lyckas. Det hjälper oss att arbeta på ett enhetligt sätt och dokumenterat sätt. Men det gör också att vi alltid är uppdaterade inom den lagstiftning som reglerar vårt och våra kunders arbetsplatser.

För oss är det viktigt att personalen känner sig trygg och får bästa förutsättningar för sitt arbete. Därför är kollektivavtal och försäkringar självklara för oss. På samma sätt som att alla får den utbildning de behöver.

Sammantaget gör det oss till en kvalitetsleverantör inom städtjänster!

Kontakt

Varför Hygienteamet?

image

Specialiserade

Vi har omfattande kompetens inom vårt område.

image

Klimatsmarta

Certifierat miljöarbete i alla steg för allas skull.

image

Kunniga

Vi är ISO-certifierade och har över 20 års erfarenhet.

image

Lyhörda

Vi förstår era behov och möter höga krav på renlighet.

logo small